Om Företaget

Vi är ett företag som har många års erfarenhet av alla typer tak, tätskikt och takläggning. Vårt fokus ligger på kvalitet och vi har därför valt att enbart samarbeta med de bästa leverantörerna av tätskikt. Kvalitet och ett stort yrkeskunnande gör att vi kan garantera ett bra arbete.

Vi har kompetens för alla typer av takarbeten och utför allt från pappläggning, shingel, tegel och membranisolering till plåt och snickeriarbeten.  De uppdrag vi tar på oss är allt från nybyggnation och ROT till läcksökning och reparationer. Vi kan ta fram kompletta lösningar för våra kunder, oavsett vilken typ av tak det är.

Kommunikation är viktigt för oss, kunden är alltid inkluderad i arbetet och är med att påverka slutresultatet. Våra kunder och uppdrag är unika, men alla garanteras ett arbete av högsta kvalitet. Vårt mål är att varje kund ska bli en nöjd kund.

Vi riktar oss till både kommersiella kunder och privatpersoner och har den kompetens som krävs för att lägga både stora och små tak oavsett typ. Privatkunder faktureras självklart enligt befintliga regler för ROT avdrag.

Ta kontakt med oss om du vill ha en yrkeskunnig takläggare med lång erfarenhet och den kompetens som krävs för att lägga ett tak som håller länge.