Tjänster

Vi kan erbjuda dig som kund en mängd olika tjänster och vi riktar oss mot både privatpersoner och företag. Vi arbetar med tätskikt på yttertak, takisolering, membranisolering (dolt tätskikt), gröna tak, tegel och tegelpannor. Allt arbete utförs av kompetenta takläggare med lång yrkeserfarenhet.

Det vi huvudsakligen arbetar med är omläggningar och nyläggningar av tätskikt på yttertak. Vi utför alla typer av takentreprenader, både stora och små projekt. Villatak, garagetak, parkeringshus och industribyggnader är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med.

Takisolering är en populär och uppskattat tjänst. Genom att tilläggsisolera taket sparar du energi, vilket är en bra investering om du har dyra uppvärmningskostnader. En annan typ av isolering vi erbjuder är membranisolering. Det är en fuktspärr för konstruktioner där du vill ha ett dolt tätskikt, till exempel vid uteplatser, terrasser och betong.

Gröna tak har blivit mycket populärt och vi har den kompetens som krävs för att lägga ett grönt tak utan risk för fukt och skador på tätskiktet. Ett miljövänligt och hållbart alternativ med många fördelar. Vi lägger även traditionella tegeltak med klassiska takpannor. Vilket är ett vanligt alternativ för många när det kommer till villatak och garagetak.

Ta kontakt med oss och vi hjälper dig oavsett vilken typ av tak eller tjänst du är intresserad av.