Innegårdar & Terrasser

Membranisolering av innegårdar och terrasser

Det finns olika typer av utsatta konstruktioner där kunden vill ha ett dolt eller inbyggt tätskikt, membranisolering. Vi har den kompetens och kunskap som krävs för membranisolering av uteplatser, balkonger, terrasser, betong mm.

Membranisolering är ett krävande arbete som kräver ett mycket noggrant arbete med hög precision, annars finns det risk för läckage, något som bör undvikas. Det blir därför viktigt att välja en entreprenör som har erfarenhet av arbetet, då lagning och omarbetning av membranisoleringar är svårt. Väljer du rätt entreprenör minskar risken för fel och läckage. Vi har den kompetens som krävs för att utföra membranisolering och har lång erfarenhet av arbetet.

Vi kan utföra de flesta typer av membranisoleringar och ser till att välja rätt material för arbetet. Rätt material säkerställer en hög kvalitet på arbetet. Kvalitet är mycket viktigt för oss och vi samarbetar med de bästa leverantörerna av det material som behövs. Vår kunskap och kompetens blir en trygghet för er, vi ser till att genomförandet av membranisoleringen blir rätt från början.

Privatpersoner och företag är välkomna att ta kontakt med oss för offert. Vi garanterar ett arbete av hög kvalitet och ett slutresultat som håller länge.