Takpapp

Låt oss lägga ditt takpapp i Stockholm

Vi på Takteamet lägger takpapp i Stockholm och använder oss endast av högkvalitativa material från de bästa leverantörerna. Arbetet utförs av våra takläggare som besitter stor kunskap av att såväl byta papptak som att lägga helt nya. På så vis får du som kund ett förstklassigt tak som håller i många år.

Vi har lång erfarenhet av att lägga takpapp och fokus ligger alltid på hög kvalitet och god service. Vårt huvudsakliga arbetsområde är att lägga papptak och omläggningar av tätskikt på yttertak. Materialet vi använder är det bästa som finns på marknaden och är avsedda för det klimat som råder här i norden, ett klimat som kan slita mycket på tak. Tätskiktmattorna vi arbetar med är rötsäkra och mycket motståndskraftiga mot värme och åldrande.

Som kund hos på Takteamet får du 10 års tak- och tätskiktsgaranti. Skulle det uppstå en skada på taket tillhandahåller vi allt nödvändigt ersättningsmaterial, samt kostnadsfri reparation i 10 år från färdigställandedagen.

Vi kan erbjuda kompletta lösningar för byte av papptak till rimlig kostnad. Vi tar oss an både stora och små tak och erbjuder våra tjänster till såväl privatpersoner som till företag. Vi har den kompetens och kunskap som krävs för att lägga tak och tätskiktssystem och kan därför arbeta med alla typer av tak.

Kontakta oss  
Du är välkommen att ta kontakt med oss på Takteamet för en offert om du är intresserad av takläggning, renovering eller besiktning av ditt tak. Du hittar Takteamet på Gårdsvägen 11, 137 91 Västerhaninge. Vill du nå oss är du välkommen att ringa 0736 – 96 90 00, eller ta kontakt via vårt kontaktformulär.