TAKISOLERING

0736 96 90 00 Tommy Haak

En lönsam investering


Spara energi genom att investera i en tilläggsisolering, en mycket lönsam investering om du har dyra uppvärmningskostnader. Vi har den kompetens som krävs för att isolera tak.

Äldre hus, byggda före 1980, är ofta bristfälligt isolerade. Därför har många äldre hus en dyr uppvärmningskostnad, något som vi kan hjälpa dig att åtgärda. Genom att investera i en effektiv tilläggsisolering av taket kan du sänka värmekostnaderna och få ett mer komfortabelt boende.

När vi tilläggsisolerar ett tak förser vi yttertakspanelen med en utvändig värmeisolering. Därmed höjs temperaturen och den relativa fuktigheten i vindsutrymmet sjunker, vilket resulterar i ett varmare och torrare klimat inomhus.

Taket är det sista du bör spara pengar på. Har du höga uppvärmningskostnader kommer det att löna sig att investera i en rejäl tilläggsisolering. De utgifter du har i samband med tilläggsisoleringen kommer du att få tillbaka i loppet av kort tid i form av lägre energikostnader. Privatpersoner kan även använda sig utav ROT bidraget.

Ta kontakt med oss om du är intresserad av takisolering. Vi kan se över dina behov och förutsättningar och lämnar sedan en offert. Både företag och privatpersoner kan spara en hel del på att sänka sina energikostnader genom en tilläggsisolering av taket.


KONTAKTA OSS

tommy@takteamet.se

Skarplöts Gård 3, 13791 Västerhaninge

FAKTURAFRÅGOR

Har du frågor ang fakturor maila    

info@takteamet.se