TAKPAPP

0736 96 90 00 Tommy Haak

Takpapp är tåligare än du tror

Papptak har under många år haft ett oförtjänt dåligt rykte som ömtåliga, och visst är papp ömtåligare än plåt och pannor. Dagens moderna takpapp är långt mycket tåligare än dess föregångare och ser man till att lägga pappen efter konstens alla regler och underhålla den, så kan den hålla i upp till 30 år.

Papptak anpassat för Norden

Takpappen som vi använder är den bästa som finns på marknaden och är avsedd för vårt nordiska klimat, ett klimat som kan slita mycket på tak. Tätskiktmattorna vi arbetar med är rötsäkra och mycket motståndskraftiga mot värme och åldrande.

Vi erbjuder kompletta lösningar för byte av papptak till en rimlig kostnad. Vi tar oss an både stora och små tak, och erbjuder våra tjänster till såväl privatpersoner som till företag.
Vi har den kompetens och kunskap som krävs för att lägga tak och tätskiktssystem, och kan därför arbeta med alla typer av tak.

Takläggning med garanti

Som kund hos på Takteamet får du 10 års tak- och tätskiktsgaranti. Skulle det uppstå en skada på taket, tillhandahåller vi allt nödvändigt ersättningsmaterial, samt kostnadsfri reparation i 10 år från färdigställandedagen.

Primaflex

Primaflex är ett svetsbart 1-lags tätskiktssystem av hög kvalitet, baserat på SBS-modifierad bitumen. Det passar alla typer av takkonstruktioner, även tak med många detaljer. Tätskiktet är anpassat till svenska förhållanden, väl beprövat och har lång livslängd.

Länk: http://www.siplast.se/produkter/Primaflex.aspx

Fråga oss om takpapp

Du är välkommen att ta kontakt med oss på Takteamet för en offert om du är intresserad av takläggning, renovering eller besiktning av ditt tak.

KONTAKTA OSS

tommy@takteamet.se

Skarplöts Gård 3, 13791 Västerhaninge

FAKTURAFRÅGOR

Har du frågor ang fakturor maila    

info@takteamet.se