TEGEL

0736 96 90 00 Tommy Haak

Tegeltak


Taktegel är ett rent naturmaterial som bara blir vackrare med åren. För många är tegeltak det enda valet. Det ger ett klassiskt utseende och efter några år, när vädret har börjat patinera pannorna, är det riktiga teglet kanske det snyggaste tak du kan ha. Tegel har länge varit ett populärt val när det kommer till tak och har idag en självklar plats i stads- och landskapsbilden. Det är ett rent naturmaterial, gjort av bränd lera och ingenting annat.

Till skillnad från många andra material varken bleknar, rostar eller tappar det färg, samtidigt som det är hållbart och bara blir vackrare med åren. Ett falsat taktegel är lätt att lägga och ligger säkert, och tack vare att tegel är ett förhållandevis lätt material är arbetet inte speciellt tungt. Det ofalsade takteglet, till exempel Vittinge, ger å andra sidan taket ett mer klassiskt och levande intryck. Lertegel har dessutom lång livslängd. Det är inte ovanligt att taket kan ligga i över 100 år utan problem. Så gör du en investering i ett tegeltak – och gör ett noggrant underarbete – kan du njuta av att ha ett tak som håller lång tid framöver.


information om svenska Vittinge (tegelpannor) och Jönåker (betongpannor) tillsammans med bilder samt många fler produkter 


https://www.monier.se/produkter

KONTAKTA OSS

tommy@takteamet.se

Skarplöts Gård 3, 13791 Västerhaninge

FAKTURAFRÅGOR

Har du frågor ang fakturor maila    

info@takteamet.se